Kanaallei 6 - 2900 Schoten
Tel.: 03 205 26 36
Ondersteuning en advies

Personal mental coach die zich focust op uw behoeftes regio Brasschaat

Als zaakvoerder krijgt u het vaak hard te verduren. Hulp en advies zijn dan ook ver te zoeken want u moet de touwtjes in handen blijven houden zonder hierbij uw aanzien en autoriteit te verliezen.

Externe hulp is in soortgelijke gevallen dus zeker aangewezen en mental coach Euphoberia uit Brasschaat helpt u hierbij.

Na een volledige analyse van uw problemen, uw bedrijf en de werkwijze, kijken wij hoe wij u optimaal kunnen bijstaan bij uw taak als zaakvoerder. Bovendien genoten wij de opleiding van docent krijgskunsten waarbij u de geest kunt ondersteunen door middel van fysieke training. Een werkwijze die reeds voor vele hoog geplaatste CEO’s en zaakvoerders zijn vruchten heeft afgeworpen.

Ook voor personal training en diverse ondersteunende opleidingen kunt u zich tot ons wenden.

Wij starten steeds met een kennismakend gesprek om uw noden correct te achterhalen. Aan de hand hiervan geven wij u advies over de mogelijke ondersteuning en trainingssessies.

Ga voor mental coach Bruno Claes uit Brasschaat en ontdek hoe snel uw leidinggevende capaciteiten zich tot een hoger niveau zullen ontwikkelen!

Clikc+